onsdag 27. oktober 2010

Opprydding på nye Bangsberg

Etter den søte kløe kommer den sure svie...he,he nei så galt er det da ikke...

Til helgen(30,31-10) tar Hedemarken Luftsportsklubb en opprydding av materialen i fra hg-rampa. Da trenger vi flere folk og hjelpe til. Vi møtes lørdag kl 10.00 oppe på Bangsberg, ta med sag/motorsag, sagebukk, brekkjern, etc...

Det hadde vært fint om noen kunne ta de små stubbene/kvistene som ligger på toppen av starten, rene line-killere enkelte ganger. Ta med spett, rive, spisspade etc. Her kan vi også plukke alt rent for annet dritt som ligger her, da blir vårsjauen mye enlere.

Til dere oppe i Sportwing som er sammen med oss av og til, der er også hjertelig velkommen å hjelpe til.

Planen er å sage opp all material til brensel som vi skal bruke utover høsten og vinteren til bål-koz. Her stabler vi opp alt og legger det på en palle vekk fra "åsynet" fra starten og tilslutt legger en pressening over.
De strore dragerne/stolpene som var bæreverk til rampa sager vi i 2 derler og bærer vekk fra "åsynet" på starten. Hvis vi en gang i fremtiden får bygget gapahuk er stolpene fint bæreverk, og kansje vi kan legge de materialene som er ny der sammen med stolpene(dem og til gapahuk:-)
Imorra(torsdag) begynner jeg sånn smått å rydde siden jeg kun kan stille på lørdagen, men blir vi mange blir vi nok ferdige på lørdagen. Håper dere alle kommer, alle får jo nytte av starten som flyr her i område.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar