mandag 7. juni 2010

Vole og Juvass i helga.

Søndag hadde vi valget mellom Juvass og Heidal(trodde vi). Vi ble nu et gjeng som dro oppover fra Sportwing, Hedemarken og Tromsø HPGK. Studerte skyene på formiddagen som kom fra nord og fant ut vi kjøre ca 13.00 til Juvass. Men når vi kom frem var det vestavind, dro å kaffet med Sportwing som allerde var på plass i kaffekøen på toppen. Vinden bare økte og lenticene flirte av oss, og peisa mere vestavind ned på oss.
Ble til att vi fant på og gå til den derre isbre-hula ihåp om å komme inn i den, men dama på kafè,n sa det var umulig før dem åpnet. Men vi ville nå trå bortover og se ka dem holdt på med, var vesst en fransk kunstner som hadde det ærefulle oppdraget å grave ut og lete etter forfedrene våre, samisk såvist ble nevnt av kaffedama.
Her er vi kommet frem til åpningen og ville inn. Jeg og Erland gikk frem og sa vi kom fra en gruppe som het "samejokke" for og høre ka dem sa. Dem så rart på oss og sa vi måtte nok vente til dem hadde åpnet.
De som var med; Bjørn, Pål, Tove, Erland, Stig, Thor, Nils og meg.

Her er gjenget utpeisa etter en trim på ca 20min gange tur/retur, ja lufta er vel tynn i 1855moh. Men sol og varmt gjorde turen trivelig alikavell. Fra lørdagen: Her er jeg startklar på Vole. Tove fikk seg 3 turer fra Vole før det ble for sterkt luft, Erland fikk 2 turer fra Vole og det er førtse gang han å Tove flyr herfra.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar