onsdag 9. juni 2010

Garagen på Rikssenteret (Vågå)

Idag tidlig hadde vi begge minibussene på Hagen bilservice for skifting av 2 nye sommerdekk(hvite), skiftet trykkslange(blåe) på servoen, og litt småtteri i tilegg. Så nu kan bare fly-gutta ry inn på senteret.
På formiddagen begynte vi og rydde garagen for ordning av hyller til hg å pg. Bygger,n kom med material i 12 tida, da heiv vi oss til. Her er Øyvind i saginga med riktige lengder på hyllefundamentet.
Sabla, nu går det på øyemål.

Her er vi kommet litt igang, planen funket og vi likte når ting ble som vi tenkte. Utpå dagen kom Anders fra OPK og skal bli her i helga. Han spurte om vi hadde arbeid til han, vi var ikke sene om og be han hjelpe oss. Han sto på til langt på kvelden sammen med meg og Øyvind, en kvikking skal eg si doc.
Her begynner det virkelig og se flott ut, vi ble fri for material så vi ryddet likegodt hele garagen, kostet og styrte. Mere materialer kommer på tidlig i morra(fredag).Øyvind og Anders poserer. Øyvind smelte til med en skikkelig middag, den smakte, rap...
Etter middagen ble det bålbrenning av alt søppla vi som kunne brenne, resten gikk i containeren. Bildet tatt med iPhone. Her er en gammer Rumor som vi like godt brente, den lå bare å tok plass.
Nå er det bare å ta godt imot kokurransegutta som kjem på fredag og dulle med dem. En svenske og en danske kom idag og ville bli med opp å fly imorra, flott værmelding for Vole.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar