tirsdag 5. januar 2010

Branstadkampen klar for flyving.

Idag var meg, Arne og Lars-Erik å tråkket med ski å truger på øvre og nedre start. Var ganske dyp sukkersnø her oppe, gikk nesten til ballan selv med truger i flekkan. Det var -17 nede på laninga og -12 på starten(i skyggen). Jeg glemte jakken hjemme av alle ting, men superundertøy og tykk ullgenser holdt jeg varmen så lenge tråkkinga pågikk, litt kaldt når man sto stille.
Bildet: Man ser nesten frostrøyken nede i Ringebu. Nedre start er ferditåkket, stor riggeplass ble det og. Fra med imorra(ons) er det knallhardt så da kan man omså starte i vindstille. Det ble superslett og er faktisk bedre nå å starte enn når det er bart i lia.
Lars-Erik hadde seg en bomstart, bena sank gjennom så han mista farten. Hørte t.o.m att han kunne banne, han skulle heller pratet med de høyere makter. Arne står å holder vindpølsa mens han er klar for start nr.2.Vinden sto nesten perfekt rett inn lenge nå, men vingen hekta i Arne,s pg-sekk når Lars-Erik gjorde sitt andre forsøk. Arne å vindpølsa ble fanget i infernoet. Nu ble Lars-Erik sliten, vi nådde ikke å være startklare mere for den stabile bakvinden kom å tok oss.Lars-Erik og Arne rett etter vi kom til øvre start, vinden tålig inn nu, men sukkersnø gjorde løpinga tuuuuuuuuung... Vi avsluttet dagen med varm te og fersk niste, det smakte himmelsk og vi var egentlig veldig fornøyd. Så neste gang(kansje til helga) vi er her er det bare å gå til dekka bord. Stien opp ble også godt tråkket.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar