søndag 29. november 2009

Status pg-kurset søndag 29/11. Redigert mandag 30/11.

Mona i nyvingen idag(man 30/11). Foto: Erik

Mona sleit med jobbehelg, selv om ho var ektremt fly-syk. Endelig fikk ho en god dag, hele 5 turer fra Einstad idag, fikk gjort alle øvelser utenom speed. Ho er både flink å trygg, og med egen vinge smaker det litt eksta. Da treng de fleste bare en dag til med godt vær, så begynner kurset å nærme seg slutten. Det er så morsomt å kurse med flinke elever, se smilet dems hver gang dem lander. Det gir meg mye som instruktør, å se gleden til elvene, især når dem kommer å sier etter helga at dem har lært så mye nytt.

Nå har vi hatt ei knallhelg med flyving fra Einstad både lørdag å søndag. Vi har holdt på begge dagene fra morran til kvelds, både pg å hg kurset. Været i høst har ikke vært med oss i helgene unntatt denne. Så har det ikke vært for at elevene kunne møtt litt midt i uka for å fly på Bangsberg å Høsbjør, så hadde det gått sakte med oss.
Mona på Einstad med nyvingen sin.

Tove på Bangsberg med kursvingen. Erik med pg,en sin på Einstad.Einstad, dette er verdens beste kursted for elever som skal på sin første høydetur. Statusen er ovenpå når det gjelder pg-kurset:Henning, fått pp2, konvertert fra hg.

Arne, fått pp2, konvertert fra hg.

Tove, utsjekk 29/11, 20 turer.

Roger, utsjekk 29/11, 14 turer.

Ingeborg, 13 turer.

Lars-Erik, 9 turer.

Mona, 9 turer.

Thor-Arne, 8 turer.

Amund, 3 turer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar