fredag 6. november 2009

Kjempedag på Bangsberg, elevene var i hundre, superdag...

Gu kor deilig å kurse i sånt fint vær med 2-3 m/sek rett inn, elevene baklengstarter som bare det. Mange fikk sin første høydetur nr. 1 idag, skal si gliset var fra øre til øre. Gratulere også Henning med alle øvelser tatt og bonus på 1 t på hanget på tredje turen. Men han er jo hg-pilot så han fikk lov av både meg og Erik å ta hanget, de andre flydde gjennom og kurset som normalt.
Her er på formiddagen, Henning er startklar med første høydetur idag.
Henning glir ut på første turen idag.Tove på første tur idag, klar til baklengstart. Casper nyter utsikta på rampa, Erik klør seg i hodet, må tru om han er frustrert over elevene idag... Tove på gli på andre høydetur idag. Amund skal på første høydetur idag, Erik holder litt brifing. Thor i bakgrunnen. Henning etter hangturen, han sa det var ulovlig enkelt å fly hang med pg. Roger å Thor i bakgrunnen. Roger etter sin første høydetur, han nådde 2 høydeturer. Han var superglad og gledet seg til resten av helga. Amund var i hundre, litt forbanna på hjelmkamera som batteriet konka på. Ingeborg etter sin første høydetur, ho ville opp igjen, men måtte forklare at det ble mørkt om 30 minutter.
Oppsumering: Må si det var flott å ta imot elevene, men samtidig helt jævli når Henning hang der. Erik meldte på radio att det var flotte forhold til meg å Fun(hg), vi kunne ikke dette gjennom, grrr... Og med skinkestek til middag med pils til, virket det liksom ei loggepils...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar