søndag 4. oktober 2009

Nok en vellykket prøvedag...

Her er en videosnutt som Erik har laget:
http://www.youtube.com/watch?v=UR2Jygkg-K8


Her er bilder Erik har sakset meg fra videocamera, var spennende dette. Ta det pent, begynn med å gå, gradvis over til å løpe sier Erik.. Siste steg før det bær utover, gjett om adrealinet e på topp nu. Turde t.o.m å ta i bottombaren på andre turen. Var et gjeng nede i bakken å trente med hg og... Det var en eventyrlig følelse å gli med HG-en.

Idag søndag dukket det opp mange nye som ville prøve HG å PG, og det ser ut til at vi får nok å henge fingran i høst. Her er kveldens siste samtale etter vi hadde vært litt over 7 timer i kursbakken, med vind som var helt fantastisk hele dagen. Det var så gøy å se at alle som prøvde pg kom helt ned i bakken, ser ut til at det bli mest jenter på pg-kurset.(det treng vi i klubben vår)Henning i posisjon å prøve pg. Jeg fikk prøvd HG(Airborne Fun) 6 turer, fløy langt ut på sletta, jiiiiiiippi... Og så fint det gikk å starte den, e helt oppslukt nu. Det var kjempelurt å arr prøvedag på hg/pg samtidig.
Her er far å sønn innom og hilser på oss, han ble stor i øyan da han fikk flydd bakken helt ned. Må bare si det igjen, dæven kor arti det va å fly HG. Bli spennende å skru termikk til våren med denne farkosten.

1 kommentar:

  1. Hei! Ble tipset om bloggen din. Jeg lurer på om jeg kan få vite hvordan du henter inn den yr-gadgeten til høyre? Eli R

    SvarSlett