mandag 28. september 2015

Liten test på Swing Sensis, En-B paraglider - Høsbjørstarten...

Demo(En-B) på prøve i klubben, denne kan du få prøve. Jeg flyr lite for tiden, men med govær ei uke frem i tid må jeg vel også dra i A-risere og fly :-)
Video-snutt nederst på sia ;-)

Eg og Arne Strandlie var nede i båt-havna og dro opp vingen tidligere i dag for og teste startegenskapene på den.

Sprang opp i ettermiddag på Høsbjør alene, Geir Holte sto på landing og ventet på meg. Snakket med tre Høsbjør-turister satt og koset seg i ettermiddags-sola før eg tok av...

Svakt inn og eg drar opp baklengs, vingen kommer fint opp. Snur meg og sier adjø(eller hade) til folket som så på starten min. Vingen var enkel, kom beint opp, rolig og fint balansert...

Prøver meg på mine faste løfte-plasser/husbobler, men bare noen svake hint i varioen, det betydde att det ikke ble 360,ier hvertfall. Men bestemmer meg for og gli ned til landing og teste ut hvordan den oppfører seg når eg fremprovoserer innklapp.

Drar både A-1 og A-2 samtidig på ene side, høyre side på dette bildet. Røkker til kraftig med handa for og se reaksjonen, kontrer ikke, vingen går litt frempå og kommer ut av seg selv. Dette repeterer eg to ganger på hver side, se filmsnutten under.

Link til vinge, den kom forresten dette året. Swing Sensis

Flytur fra Høsbjør

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar