lørdag 20. september 2014

PG-kurset i Hedemarken Luftsportsklubb 20-9-14

Endelig hjemme fra sjøen igjen, deilig det :) Ble med instruktørene og kursgjenget idag for og se hvordan det sto til i kursinga. Det var ikke farlig og se att konverterings-gutta fra fallskjerm og speedglider var fremst i progresjon på høstens kurs.

Med ti stykker på kurs, samt 40% av kurs-gjenget som kommer fra fallskjerm og speedglider blir det godt sprik i kurset. Tre er ferdig utsjekket idag, en forrige helg, men han hadde 70 speedglider-turer i tillegg til fallskjermhoppingen.

 Vi ble plaget med tåke idag, men gjenget dro ut som perler på ei snor når det ble et gløtt.

Var en hel forsamling oppe på "Pærla" idag. Selvfølgelig kom det endel gode historier frem, det er ikke å stikke under en stol :) Det var også litt "uggent" i tåka, kaldt og rått, da var det godt med en varm lavo og en kaffetår...

 Flere av elever har allerede kjøpt seg utstyr, det er fint, da er dem super-interessert. 

Han "gamlefar" henger og slenger i et seletøy-staiv som vi har hengt opp permanent på start for att alle som vil kan henge seg opp og justere sela si.

Her holder jeg på og hjelpe en elev med ny-kjøpt sele. Tror dem lærte endel idag om innstillinger og hvordan sitte riktig. Stirup og fot-pedal ble montert, alle elever som fløy idag fikk testet speeden :)

 Mikko fikk også sin kos idag :)

Steinar fikk prøve Tove sin Mentor 2, det tru eg han satte pris på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar