torsdag 6. mars 2014

Flotsberg, beste lokale utgangspunkt i Hedemarksklubben for distanser.

Dette er en reprise fra september-innlegget 2011 som jeg hadde. 
Nesten hele klubben møtte opp på dugnad og sagde, ryddet og kvistet. Flotsberg ligger i Alfa-boksen til Starmoen Seilflyplass.

Info om flystedet her: Flotsberg 585 moh

Etter prøvedagen igår foreslo eg vi skulle ut å sage ny start(som Kristian hadde fortalt meg om) til gjenget. Det ble god stemning og de fleste kunne bli med, hele tolv møtte opp idag(søndag) på så kort varsel, det må jo sies å være mere enn forventet.

Her er Flotsberget sett fra et hogstfelt som kan brukes som landing. Vi anbefaler att du har minimum trinn 3 for og fly herfra. man må regne med en gange på 45 min med pg-sekk på ryggen for å komme seg til starten...Den halte hjelper den blinde, her holder vi med å få Per med i 2030 fellesmelding.

Her er dagen første kaffepause, ble en vakker søndag i høstsola.

Selveste dugnads-sjefen, Krisian Eriksmoen. Han hadde ordnet med tillatelse fra grunneiere og turlag og var han som tipset om dette flystedet.

Fra venstre: Pål, David, Per, Geir, Øyvind, Tove, Morten, Mona, Kristin, Erik og Kristian. Det skal ikke stå på jobbinga, Hedemarksklubben har et fantastisk gjeng som står på å fikse og jobbe når det trengs.
Sånn så starten ut før vi begynte.

Sånn ser starten ut nå, men vil minne dere på at man bør ha trinn 3 og god skjermkontroll for og styre deg ut her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar