tirsdag 28. mai 2013

Visste du att...

Som fridistanse.no referere til, mye skjer, og mye har sjedd...

Visste du att Jon og Øyvind er de to første i Norge som har flydd over 150 km i fridistanse på en og samme sesong. Og att vi fortsatt er i mai, dette står det enorm respekt av og det kan gå mange år for noe sånt skjer igjen. Men vi skal huske på att vi har hatt flott vær i hele april i Gudbrandsdalen og noen få go-daga i mai, og Longus-gutta har vist seg frem.

Visste du att ingen heller har vært så høyt i fridistanseligaen før heller, hele 610 km når siste tur er godkjent på Øyvind, og vi er bare i mai enda. Og han har "bare" 4 turer over hundre kilometer, regner med han kommer med den femte over hundre iår også. Vet personlig att Øyvind(og Jon) er skikkelig på hugget nu og skal gi gass videre når neste distanse-vær er på tur. En ting er også helt sikkert att Team Longus medlemskap har vært med på og bidra til denne fantastiske flyvingen som gutta viser nå for tiden.

Men vi har juni, juli og august igjen, Monkey Biz gutta er nok på hugget hele tia nå. Og så er det flere flinke piloter der ute, utrolig kor mange flinke fridistanse-piloter  "lille Norge" har fostret opp. Bare se på nabolandet Sverige, det flys ikke særlig mange turer over 100 km selv om Sverige har mange super-flinke piloter. Norge er et spesielt land når det gjelder antall flinke fridistanse-piloter, helt utrolig kor distanse suget har tatt seg opp...

Men i all gladrus skal vi heller ikke glemme 210 kilometers turene til Gunnar Sæbu og Tor-Erik Stranna, det står det også en enorm respekt av. Kem skulle tro att dem bare "lafsa" avgårde fra Ringerudkollen, helt fantastisk spør du meg.

200 pluss med pg/hg i Norge er oppdatert. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar