torsdag 2. mai 2013

Lyst og lære mere om distanse-flyving?

Går du rundt med med en drøm om og fly langt??? F.eks. å fly fra Vågå og nedover Gudbrandsdalen, eller å fly fra Øyer og oppover Gudbrandsdalen? Eller bare fly distanse fra ditt eget flysted? Ja da kan du kansje begynne med boka; "fra Sky til Sky"

I denne boka skriver Werner Johannessen om div flyruter, smarte triks, ja alt du som en "nyspekka" distansepilot har som interesse innen flyving. Det står mye om vær, fronter, termikk og ting som er lurt og benytte seg av på en distanse-tur.

Man kan trygt si Werner har fly hg siden den kom til Norge, ihvertfall nesten sia den kom da. Werner har flydd utallige distanser nedover Gudbrandsdalen i mange år, ja lenge før mobiltelefonen kom(lure på korsen dem fikk fatt i skyss etter dem hadde landa???).

Han har også 2 turer på over 200 km i Norge på ren fri-distanse; den første i 2007 fra Bismo til Hamar(201,5 km) og den andre fra Trysil til Bjorli(234,8 km) i 2008.

Boka er utvilsomt en fin begynnelse å studere i, er sikker på att mange ting du lurer på ang. været, lure distanseknep, etc. står i denne. Ja rett og slett flotters lesestoff for og finpusse dine teoretiske kunnskaper...

Denne er verdt å bestille, koster 100,- kr. pluss frakt(30 kr) 

Du kan bestille den via FB ved å sende ei melding til Werner Johannessen eller du kan bestille den på MAIL: werner.johannessen@lifi.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar