fredag 13. juli 2012

3 stk flystedsrekorder på klubben sine lokalstarter til nu i 2012.

Øyvind Bratberg har virkelig hatt suksess med XC-flyvinga si iår, 3 stk nye distanserekorder fra våre lokale flystereder, 2 fra Høsbjør og 1 fra Ring(Lundeberget). Pluss att Øyvind har bikket over 100 km også, den turen var fra Heidal 24-mai.

Første tur fra Høsbjør den 6-mai på 70,5 km, landet på Slettmoen(Svenskegrensa)
Ander tur fra Ring(Lundeberget) den 8-juni på 83,2 km, landet på Harpefoss.
Tredje tur fra Høsbjør igjen den 28-juni på 77,6 km og landet på Grøndalen ved Trysil flyplass.

Trass i møkkaværet 2012 har det klaffa for øyvind, kem skulle tro på lange turer fra Høsbjør? Men det har vi diskutert lenge i teamet att det måtte gå an, ja vi har også diskutert det med gammelkara i klubben som inser att det er lettere å komme seg opp på marginalt fra Høsbjør med PG kontra HG. 
Bildet: Landinga på Høsbjør.
Øyvind er en blid kar fra Toten som ruller rundt i en eldgammel "Hitler-kjelke" som alltid triller å går bare han passe seg for "stor stein" i Trysil.

 Bildet: På Ring-starten
Ingen skal ta fra Øyvind pågangsmotet når det gjelder å fly, selv om tendensen til melkepuppene har vært til stedet i flekkan, ja selv gnikke å gnu lønner seg og det har han igjen for. Men en ting er sikkert; det har gått "slag i slag" for Øyvind i 2012, ligger på 7 plass i fridistanseligen til nå på første året han satser på distanser.
Bildet: Øyvind blid som vanlig når han lander:-)

Vi som er i Hedemarksklubben er stolt og kan ikke annet enn å gratulere Øyvind med en fantastisk progresjon og en smilegutt som flirer og tuller med oss i flekkan. Øyvind har fler distanseturer også, det kan ses på loggboka-XC til Øyvind.
http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=28&user_id=1885&user=%D8yvind+Bratberg&xc=xc

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar