tirsdag 27. mars 2012

En fantastisk uke nede hos Arne og Tove i St.Hilaire.

Det stod ikke på gjestfriheten nede i France hos Arne og Tove, vi gjorde akkurat som vi var hjemme og brukte hele huset. Vi har koza oss nokka inn i granskauen med god mat både tidlig og sent.

Sånn ser det ut der hvor Arne bor, se for en flott utsikt han har mot fjellmasivet rett bak huset sitt som ligger på litt over 2000moh. Tomta til Arne ligger på ca. 950moh og vi nøt hele uka sammen med husverten i fantastisk sol og god flyving.

Husverten studere opp i høyda tidlig på morran, ja kan trygt si at Arne er en rolig og sindig kar som elsker flyving og alt med friluftsliv.

 Vi spiste alltid en skikkelig og god frokost hver dag...

 Og det gikk mye i gode oster og spekemat til frokosten vår, ble nesten som en minilunsj.

Om kvelden spiste vi middag alltid ute på forskjellige resturanter, her på en lokal oppe i St.Hilaire. Vi fikk prøvd ut litte granne hva det Franske kjøkkenet kunne by på, og det var ikke småtteri:-)

Alle som var med på turen fra venstre:
Øyvind, Bård, Arne S, Tove, Jon, Tonny, Ane, Arnt-Inge, Arne og meg. Alle flydde pg i St.Hilaire og i Annecy. Tusen takk Arne og Tove for et flott opphold og en spennende uke med ulike innslag av Nord-Norsk og Trøndersk kultur:-)

OBS: Sjekk også sida til Team Longus: Ligger i margen oppe til venstre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar