fredag 31. juli 2009

Slå på Ring, ja slått gresset på starten ikveld(fre 31/7)

Lørdag 1-aug braker det løs på Ring, starten er "nybarbert", vi gleder oss. Vi bråbestemte oss ikveld(fre 31-7) for og dra å sjekke om det var greit å legge ut pg-vinger på take off. Pål å meg hadde egentlig planlagt det hele uka.
Jon nesten helt ferdigraket, det var superhøye bregner, og små kvister som hadde tatt til å begynne å vokse ut etter storsjauen vi hadde i høst. Så nu kan selv de med tynne konkurranseliner dra vingen trygt opp.Pål sine "høner" var med og hjalp til og bar gresset/brengnene utafor kanten, skal si dem var kvikk. Jon, Pål og meg var superfornøyd etter dugnaden, vi gleder oss ganger tusen. Så nu håper vi på en flott høst med mye sør å sør-vestlige vinder. Her skal det ikke rare "trøkket" inn når hoved-vinden er rett på Amlisberget.

Flyregler:
1: Må du lande nede, er det kun på den udyrket jordflekken du får lande(rett under start). Senere på høsten får vi lov og bruke en større åker. Viss du flyr ned til Mjøsa og lander har vi ikke noen avtale, må du lande, vær udmyk og si du måtte ned.
2: Trinn 2 elever får IKKE starte.(hvis instruktøren til eleven er med og godkjenner det, men da er det instruktøren som har ansvaret på starten)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar