søndag 19. april 2009

Dugnad i Heidal

Mens vinden og boblene var var for heftige fant vi likegodt ut att vi sku ta "storbuska" nord for rampa. Erik ble ansatt som sentralbord-dame og etter et dusin tlf til opplysninga, og et dusin tlf til div grunneiere fant vi ut hvem som eide starten. Vellvillig grunneier sa vi kunne ta det som vi mente var nødvendig, han kom til og med opp og hilste på oss. Så får vi lov og ta nedenfor starten og litt til høyre for starten. Skogen begynner bli høy enkelte steder, lager mere rot enn nødvendig. Og har man f.eks en dårlig start så stryker man nok toppene nede i lia.

Det vi trenger nå er et gjeng som vil være med og ta ned resten, da må vi ha motorsag, sager, sterke piloter, godt humør, arbeids-øl(kan være med eller uten alkohol) Igjen så takker vi alle som var med på fredagen(17/4) og jobbet og sleit. Her er de som var med:
-Tom(pg)
-Vegar(hg/pg)
-Tove(pg). Filmet og tok bilder.
-Erlend m/sjåfør(hg)
-Roger(hg/pg/trike)
-Thomas(hg/trike)
-Janine(pg, dama til Vegar)
-Erik (hg/pg)
-Stein-Are (pg)


Gjenget sturerer furua stolt og fornøyd.

Diskusjon igang om det er startanes.

Sånn ser starten ut nu. Men vi må fortsatt få ryddet helt opp einebærbuskene. Og nokka anna drit som ligger det, planker, oljefat, etc... Da treng vi saks til einebærbuskene, bærehjelp til alle plankene, jernriver, og ellers lure vektøy hvis noen har noe...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar