søndag 21. februar 2016

Bangsberg - Utedassen og Lavo,en...

I dag kom det en hel flokk med fugler på "pærla", men tåka kom sigende med et supertykt lag idet vi ankommer parkeringa. Vegard verket jo også etter og prøve ny-vingen, eg hadde med videokamera og foto for vi skulle lage en råflott reportasje. Men istedet blei det nokka "skitprat", diverse omvisninger og innstilling av seletøy.

Klubb-lavo,en begynner å "synger på siste verset", åpningen begynner å bli som ei gammel ei. Jeg var oppe en dag tidligere og tok mål av den, det er fem-kantet vegger. Jeg har sendt forespørsel om tilbud på ny lavo til Venor A/S i Kautokeino, håper vi får tilbudet til årsmøtet. Trond har søkt om midler til en ny, så nå må vi alle krysse fingrene for att alt går i boks.


Fra venstre: Åsmund, Roar, Trond, Thor-Erik, Amund, Jørn, Amund og Vegard.
Fugle-flokken kraup helt innerst i lavo,en i håp om mere ly, dem hadde hver sin tur og fyre i ovnen siden det ble kald trekk å være fyrbøter. Men den ene historien etter den andre kom sigende fra gjenget, tilslutt måtte eg avbryte dem for eg skulle ha omvisning på Bangsberg-platået til de nye.

Når varmen var kommet i gjenget måtte vi ha en omvisning på utedassen. Dette var en skikkelig utedass sa Amund, for det fins ingen vegger eller tak, så da måtte dette være en ekte utedass.

Han Don-Christer(Oluf) fra Lyngen var på besøk for et, par-tre år siden og bygde denne dassen til oss. Men han måtte evakuere tilbake til Lyngen før byggeprosjektet var ferdig, så da ble det en ekte utedass.
Men nå som det er nye krefter i klubben er hvem som helst hjertelig velkommen og ta tak i utedass-prosjektet og gjøre det ferdig. Om noen melder seg og ta tak i det kan jeg være med og hjelpe, bare gi et hint :-)

Men dagen ble ikke forgjeves, Åsmund hadde kjøpt seg en brukt pod-sele, ei Kortel. Vi hjelpte han og stille seg inn i den, synd tåka ikke lettet så vi alle kunne fått flydd en tur.

Når Vegard har fått prøvd sin Swing Nyos skal vi lage en reportasje om vingen. Kanskje vi prøve å starte samtidig flere, så får vi testet glidetallet sammen med andre vinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar