søndag 25. november 2012

Sykkeltur med Mikko som hjelpemotor oppover bakkan til Bangsberg:-)

Visste det var stor aktivitet på "pærla" idag og fant ut eg og Mikko skulle ta treningsturen dit opp idag. Vi "heiv" oss rundt og kobla slepe-utstyret fast i sykkelen og dro avgårde i god tru om att formen var på topp...
 
Gikk unna idag, Mikko var full av energi, megahærlig. Kom til Stensengdalen og tenkte det skulle gå tungt, men neida, Mikko er i storslag, eg tråkka som en idiot etter han. Opp forbi bommen og helt frem til starten uten stopp, ja det er god hjelp i Mikko. Kom frem til starten og det var en "heil skokk" med elever som gliste opp til øran, ja noen hadde sin første høydetur idag.

Morten Fageli hadde tatt pg-kurset til Sportwing nedover dala, Vegard og Erik hadde alle våre elever samlet så det var liv og røre i leiren. Morsomt å se så stor aktivitet på høydeturene, selv om det har vært en begredelig høst værmessig for pg-flyving. Men litt ymse vindforhold(bakvind) satte en stopper litt utpå ettermiddagen. Men enkelte elever hadde fått hele tre høydeturer idag og det var nok topp utelling når man så Bangsberg i tåka tidlig i formiddag:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar