onsdag 20. april 2011

Høsbjør...fra møkkaplass til verdens navle:-)

Våren er kommet, ja da virker selv Høsbjør. Det beviste jo Tom med og sette ny site-rekord idag, han landa etter 53,4 km i Sør-Skogbygda... men (u)lovlig lavt kunne han si, han skulle til å lande mer som en gang for han bare rett og slett smalt i bobla igjen...tru nok han hadde en spennede tur selv om marginalt, ble forlengelse av mi rute her forleden. (så imorra er det svensktalende piloter som må hentes)

Det har vært god aktivitet på for-påska i klubben, og det blir vel like god aktivitet i selve hoved-påska etter værmeldinga å bedømme:-)

Er virkelig en kollosal klubbvekst her oppe i Dala no:-)...(selv om flyfolket får litt kjeft av meg i flekkan) Tru alle kozer seg med sine vinger, ja selv startene går jo realt for seg nå:-) Nei pinadø har du sett...Bangsberg-ormen har rømt til Høsbjør ifra oss(trodde han), he, he...lure på om han tok snarveien over Furnesfjorden, eller tok Framnesbrua, ja, ja...stakkars toilkuk:-) Tove, Erik, Monika og Tom Salamonsen(selveste sjefen)... Tru dem skryt og lyg til hverandre på detta bildet. Henta Casper i Hamar litt tidlig på ettermiddagen idag. Vi dro til landinga og pratet med Arne, Erik og Jarl, sa til lillegutt at Tove og Ingeborg var på start. Da tok det ikke lange tia for vi var sammen med dem, og dro ned igjen etter dem hadde startet. Stein fra Trysil på siste start idag. Han kunne berette om tåka og mannskit imorrest på Trysil, ja nesten over hele fjøla der øst, begynte å bli blått når han nærma seg Elverum... Audun Solvang starter i god blest, var i lufta leeeege før han kom i nærheten av kanten:-)

Gleder meg videre til aprilflyving fra våre lokal-starter, dem bruker og funke godt på denne tia..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar