fredag 17. desember 2010

Til Tsjekkia med PG

Spindleruv Mlyn er flystedet i Tsjekkia som lokker, ligger ca 150km fra Praha.
-
T&R arrangerer tur i mai, fra 20-mai til 27-mai, altså fra en fredag til fredag. Må jo være superdeilig å ha skrunerven i orden til siste helga i mai og hele juni i Norge, kan ikke bli bedre:-)
-
Petra(kvinnelig verdenscupvinner) og en kolega av ho er "leid" inn av Tonny og Ronny for og være med å bistå under oppholdet, samtidig som T&R er med på turen. Ronny kan hilse med at han kjenner Petra og sier hun er superhyggelig, at dem har en meget flott service.

Hovedflystedet er Cerna Hora T.O og er en halv times transport fra overnattingan til start. Starten er sørvendt som går over i flatlandskap og herfra kan de erfarne fly hjem til sentrum.
-
Må si at bildet for seg selv lokker som bare juling:-) Gleder meg å fly, skru å gli, om å om igjen... Petra og hennes kollega sjekker været og brifer oss hver morgen, og blir med til det aktuelle flystedet som passer for vindretningen. Her vil vi få en siste brifing på starten, så er det bare å fly og koze seg. Tonny står for oversetting til oss som bare kan "fiskarengelsk"
-
I tilfelle dårlig vær har Petra å compani flust av ting vi kan finne på. De sier også att utelivet er topp i Spindleruv Mlyn.
-
Jeg kan røpe at det er flere som har med "koner/kjerringer" som ikke flyr. Og fra vår klubb er det allerede 6 påmeldte piloter...
-
http://www.paragliding.no/turer/tsjekkia.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar