onsdag 24. november 2010

Den evige Nord-Øst startrampa som aldri blir brukt.

Som ikke alle vet det, men vi har et startsted på Bangsberg som passer til N-Ø vind. Men vi "toilkukan" benytter oss aldri av det, og hvorfor ikke?
Et svar er nok at det er mange flere som flyr pg enn hg, men for hg pilotene er det ikke noen unnskyldning. Det er vel heller at man ser kor lettvint det er med sekk på ryggen istede for rør på skuldra.

Det er bare 2-3 år siden rampa ble totalrenovert, kjempe brei og god. Vi hugget og saget langt under starten, samtidig som vi breddet den. Men fortsatt ingen å se på N-Ø vind.
Vindstreamere og vindpølser er på starten og landinga ser vi godt fra rampa. Men fortsatt ingen og se på N-Ø vind.

Egentlig burde vi i klubben begynne å bruke den mere, det hender ofte att det er svak nord på sør-starten, da er denne starten fullt brukbar. Kun anbefalt å starte med HG i vindstille.
-
OBS: med pg er dette en trinn-3 start som krever baklengstart. Men når snøen har lagt seg godt og jevnet ut terrenget bak, og overgangen fra bakken til rampa er strøken er det fullt mulig å bruke starten. Behersker du baklengstart og har god startkontroll kan du bruke denne starten om vinteren...


1 kommentar:

  1. Men i dag var det en som prøvde seg ...og hadde det ikke vært så kaldt hadde han vel hengt der enda...nydelig plass..nydelig rampe men rufsete i lufta i dag...og veeeeeeeeeldig kaldt :)

    SvarSlett